Oletko sinä etsimämme yhteisöaktivaattori?

8.11.2018

Päijänne-Leader ry on paikallinen Leader-ryhmä, jonka tarkoituksena on edistää paikallista omatoimisuutta, yhteistyöhön perustuvaa kehittämistyötä ja verkostoitumista eri toimijoiden välillä. Leader-ryhmä neuvoo hankkeiden hakemiseen ja toteuttamiseen liittyvissä asioissa sekä rahoittaa paikallisia hankkeita.

Päijänne-Leader ry hakee palvelukseensa yhteisöaktivaattoria

Päijänne-Leader ry hakee Hämeen ELY-keskuksen Maaseuturahastosta rahoittamaan Maaseudun nykyaika ja tulevaisuuden kansalaistoiminta Päijät-Hämeessä -hankkeeseen kyläaktivaattorin työpariksi yhteisöaktivaattoria.

Maaseudun nykyaika ja tulevaisuuden kansalaistoiminta -hankkeen ylätason tavoitteena on tunnistaa kansalaistoiminnan kehittämistarpeet paikallisesti sekä ideoida asukkaiden ja yhteisöjen yhdessä tekemisen alustaa. Hankkeen tavoitteena on kasvattaa sosiaalista pääomaa lisäämällä yritysten, julkishallinnon sekä kolmannen ja neljännen sektorin välistä yhteistyötä. Hanke keskittyy kylien ja kirkonkylien toiminnan kehittämiseen kuntalaisten hyvinvoinnin tueksi ja kyläalueiden elinvoiman lisäämiseksi. Yhteisöaktivaattorin työ on kokopäivätoiminen ja määräaikainen, kestoltaan noin kaksi vuotta alkaen viimeistään 2.1.2019.

Yhteisöaktivaattorin tehtäviin kuuluvat mm. asukkaiden ja yhteisöjen aktivointi, verkostojen luominen, yhteistyön lisääminen alueen toimijoiden kesken, erilaisten koulutustilaisuuksien, seminaarien ja työpajojen järjestäminen sekä muut yhteisöjen kehittämiseen ja uudistuvaan kansalaistoimintaan liittyvät tehtävät.

Yhteisöaktivaattorilta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja työkokemusta. Työ edellyttää avoimuutta, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Lisäksi työssä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus maaseudun kehittämistyöstä.
Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja koska toiminta-alue on laaja, edellytämme valmiutta oman auton käyttöön. Työpiste sijaitsee Vääksyssä.

Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 21.11.2018 mennessä sähköisesti osoitteeseen toimisto(a)paijanne-leader.fi. Lisätietoja toiminnanjohtaja Anu Taipale, puh. 040 764 2462.

Päijänne-Leader ry

Kustaankuja 2
17200 Vääksy
toimisto(a)paijanne-leader.fi
etunimi.sukunimi(a)paijanne-leader.fi

Anu Taipale
toiminnanjohtaja
040 764 2462

Virpi Kallioinen
hankeneuvoja/taloussihteeri
044 770 0174

Janne Ruokolainen
kalatalousaktivaattori
044 712 4209

Henna Pirkonen
kyläaktivaattori
044 712 4208

Joonas Karhinen
yhteisöaktivaattori
044 767 1314

Liity jäseneksi »

Oletko kiinnostunut alueesi kehittämisestä, liity Päijänne-Leaderin jäseneksi!