Haemme taloushallinnon osaajaa

10.8.2021

Päijänne-Leader ry on maaseudun kehittämisyhdistys, jonka kantavana ajatuksena on paikallisen asiantuntemuksen ja osaamisen hyödyntäminen alueen kehittämisessä. Leader-ryhmä rahoittaa yleishyödyllisiä ja elinkeinotoimintaa edistäviä hankkeita sekä yritystukia. Leader-ryhmä aktivoi, innostaa, tiedottaa, kouluttaa ja toimii hankkeiden toteuttajien apuna, sekä aktiivisena maaseudun kehittäjänä.

Haemme taloushallinnon osaajaa

Talouspäällikön/taloussihteerin/toimistopäällikön tehtävässä vastaat itsenäisesti taloushallinnosta. Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävät, työsuhdeasiat, sekä palkkahallinto. Tehtäviin sisältyvät mm. omien hankkeiden maksuhakemukset, vuosittaiset tilinpäätökset ja raportoinnit sekä viranomaisilmoitukset. Tehtäviin kuuluu jonkin verran myös Leader-hankkeiden maksatusneuvontaa, hankkeisiin ja yritystukiin liittyvien koulutusten pitämistä, sekä muita toimistotehtäviä. Vuoden 2022 alusta tehtäviisi kuuluu myös toisen Leader-ryhmän kirjanpito.

Toivomme sinulta
tehtävään soveltuvaa koulutusta, sekä aiempaa kokemusta vastaavantyyppisestä, itsenäisestä ja kokonaisvaltaisesta taloushallinnon tehtävästä. Työotteeltasi olet tarkka, luotettava ja sitoutuva sekä luottotiedoiltasi nuhteeton. Tässä monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä tarvitset myös hyviä kommunikaatio- ja tiimityötaitoja, joustavuutta, tilannetajuisuutta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. IT-taitosi ovat vahvalla tasolla ja sinulla on kyky kehittää taloushallinnon prosesseja. Kiinnostuneisuus maaseudun kehittämistä kohtaan edesauttaa työssä viihtymisessä.

Tarjoamme
sinulle vakituisen, itsenäisen, vastuullisen ja todella monipuolisen työtehtävän erittäin mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Taloushallinnon osaajana sinulla on mahdollisuus kehittää sähköistä kirjanpitoa sekä toimintaamme läheisesti liittyviä prosesseja sujuviksi ja toimiviksi. Työhuoneesi sijaitsee Vääksyssä, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöhön. Pääset osaksi pientä, mutta sitäkin asiantuntevampaa työyhteisöä sekä tekemään yhteistyötä laajan maaseudun kehittämisen toimijakentän kanssa.
Oletko sinä etsimämme monipuolinen taloushallinnon osaaja? Hae paikkaa pikaisesti, mutta viimeistään 18.8.2021 mennessä.
Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.8.2021 klo 23.59 mennessä osoitteeseen toimisto@paijanne-leader.fi tai postitse Päijänne-Leader, Kustaankuja 2, 17200 Vääksy. Viestin tai kuoren viitteeksi ”Hakemus taloushallinnon osaajaksi”.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anu Taipale sähköpostitse anu.taipale@paijanne-leader.fi tai myös puhelimitse 9.8.2021 alkaen numerosta 040 7642 462.

Päijänne-Leader ry

Kustaankuja 2
17200 Vääksy
toimisto(a)paijanne-leader.fi
etunimi.sukunimi(a)paijanne-leader.fi

Anu Taipale
toiminnanjohtaja
040 764 2462

Virpi Kallioinen
hankeneuvoja/talouspäällikkö
044 770 0174

Anna Koskinen
talouspäällikkö
044 771 4073

Henna Pirkonen
kyläaktivaattori
044 712 4208

Janne Ruokolainen
kalatalousaktivaattori
044 712 4209

Janne Niemimäki
kalatalouskoordinaattori
044 744 0396

Joonas Karhinen
yritysaktivaattori
044 767 1314

Liity jäseneksi »

Oletko kiinnostunut alueesi kehittämisestä, liity Päijänne-Leaderin jäseneksi!