Hämeen Leader-ryhmät

EMO ry Espoo, Hausjärvi, Hyvinkää, Loppi, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula ja Vantaa Etpähä ry Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola ja Orimattila Linnaseutu ry Hattula, Janakkala ja Hämeenlinna Lounaplussa ry Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela ja Ypäjä Päijänne-Leader ry Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä  

YhteisöLeader

YhteisöLeaderin kautta tukea voivat hakea yhdistykset ja aikuisten ryhmät. Aikuisten hankkeissa korostuu toiminnallisuus ja yhteisöllisyys. Aikuisten ryhmässä tulee olla vähintään 4 henkilöä ja ryhmällä on oltava nimetty vastuuhenkilö.

YhteisöLeader SÄÄNNÖT

Tavoite

YhteisöLeader -rahoitusten tavoitteena on käynnistää uutta toimintaa ja saada erityisesti nuoria mukaan kehittämistyöhön ja projekteihin. Rahoitus on tarkoitettu ensisijaisesti hakijoille, joilla ei ole aikaisempaa hankekokemusta. Projektien teema on vapaa. Se voi liittyä esimerkiksi tapahtumien tai opintoretkien järjestämiseen. Se voi olla vaikkapa kylälehden työstämistä, yhteisten harrastevälineiden hankinta tai jokin muu pieni yhteinen hankinta tai kunnostusprojekti.

Rahoitus

Rahoitusta hankkeille on mahdollisuus saada 100-500 euroa/hanke.

Hankkeita pääsee hakemaan TÄLLÄ LOMAKKEELLA.
Hakemukset tulee lähettää sähköisellä lomakkeella Päijänne-Leader ry:lle viimeistään viikko ennen hallituksen kokousta tai hakemuksen käsittely siirtyy seuraavaan hallituksen kokoukseen. Tieto hallituksen kokousajoista löytyy Päijänne-Leader ry:n nettisivuilta (ajankohtaista).

Hankkeilla on kunnittain oma kiintiönsä.

Liity Päijänne-Leader ry:n jäseneksi TÄÄLTÄ

Päijänne-Leader ry

Kustaankuja 2
17200 Vääksy
toimisto(a)paijanne-leader.fi
etunimi.sukunimi(a)paijanne-leader.fi

Anu Taipale
toiminnanjohtaja
040 764 2462

Virpi Kallioinen
hankeneuvoja/talouspäällikkö
044 770 0174

Anna Koskinen
talouspäällikkö
044 771 4073

Tiina Västilä 
kyläaktivaattori
044 712 4208

Janne Ruokolainen
kalatalousaktivaattori
044 712 4209

Janne Niemimäki
kalatalouskoordinaattori
044 744 0396

Joonas Karhinen
yritysaktivaattori
044 767 1314

Liity jäseneksi »

Oletko kiinnostunut alueesi kehittämisestä, liity Päijänne-Leaderin jäseneksi!