Kalatalousryhmän alueen Leader-ryhmät

Viisari ry Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihitipudas, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski Vesuri-ryhmä ry Jämsä, Kuhmoinen, Keuruu, Multia, Petäjävesi Jyväsriihi ry Laukaa, Muurame, Uurainen, Jyväskylä Maaseutukehitys ry Hankasalmi, Joutsa, Konnevesi, Luhanka ja Toivakka Päijänne-Leader ry Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä Etpähä ry Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Nastola, Orimattila ja Lahti Pohjois-Kymen kasvu ry Iitti, Kouvola Suomen sisävesiammattikalastajaliitto Kalatalouden keskusliitto
toimintaohjelma eu lippu

Jaosto

Sisä-Suomenkalatalousryhmän kehittämisstrategian toimeenpanosta vastaa Kalajaosto.

Kalajaosto käsittelee Sisä-Suomenkalatalousryhmälle osoitetut rahoitushakemukset ja antaa niiden rahoittamisesta tarkoituksenmukaisuusharkintaan perustuvan lausuntoesityksen hallinnoivalle Leader-ryhmälle.

Kalajaostoon kuuluu 10-12 jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet, jotka hallinnoiva Leader-ryhmä nimeää.

Tutustu jaoston kokoonpanoon.

 

Ohjausryhmä

Sisä-Suomenkalatalousryhmän Ohjausryhmä seuraa kehittämisstrategian toteuttamista ja toteutumista, arvioi valittujen toimintamallien ja -tapojen toimivuutta ja tarvittaessa ohjaa kalatalousryhmän toiminnan kurssia kehittämisstrategian ja sääntöjen mukaisesti. Ohjausryhmä laatii ja vahvistaa Sisä-Suomenkalatalousryhmän toimintasäännöt.

Ohjausryhmään kutsutaan toimialueen jokaisesta Leader-ryhmien (toimihenkilö-luottamushenkilö) toiminnanjohtajat ja/tai muu hallituksen nimeämä henkilö, ELY-keskuksen edustaja sekä kuntien puolesta maakuntaliittojen edustajat tai muut tehtävään valitut henkilöt. Ohjausryhmä voi kutsua asiantuntijoita.

Ohjausryhmän jäsenet

 

 

Päijänne-Leader ry

Kustaankuja 2
17200 Vääksy
toimisto(a)paijanne-leader.fi
etunimi.sukunimi(a)paijanne-leader.fi

Anu Taipale
toiminnanjohtaja
040 764 2462

Virpi Kallioinen
hankeneuvoja/taloussihteeri
044 770 0174

Janne Ruokolainen
kalatalousaktivaattori
044 712 4209

Henna Pirkonen
kyläaktivaattori
044 712 4208

Joonas Karhinen
yhteisöaktivaattori
044 767 1314

Liity jäseneksi »

Oletko kiinnostunut alueesi kehittämisestä, liity Päijänne-Leaderin jäseneksi!