Kalaleaderin alueen Leader-ryhmät

Viisari ry Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas, Saarijärvi, Viitasaari ja Äänekoski Vesuri-ryhmä ry Jämsä, Kuhmoinen, Keuruu, Multia, Petäjävesi Jyväsriihi ry Laukaa, Muurame, Uurainen, Jyväskylä Maaseutukehitys ry Hankasalmi, Joutsa, Konnevesi, Luhanka ja Toivakka Päijänne-Leader ry Asikkala, Hartola, Heinola, Padasjoki, Pertunmaa ja Sysmä Etpähä ry Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Orimattila ja Lahti Pohjois-Kymen kasvu ry Iitti, Kouvola Suomen sisävesiammattikalastajaliitto Kalatalouden keskusliitto
toimintaohjelma eu lippu

Jaosto

Sisä-Suomen kalaleaderin kehittämisstrategian toimeenpanosta vastaa Kalajaosto.

Kalajaosto käsittelee Sisä-Suomen kalaleaderille osoitetut rahoitushakemukset ja antaa niiden rahoittamisesta tarkoituksenmukaisuusharkintaan perustuvan lausuntoesityksen hallinnoivalle Leader-ryhmälle.

Kalajaostoon kuuluu 10-12 jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet, jotka hallinnoiva Leader-ryhmä nimeää.

Tutustu jaoston kokoonpanoon.

Ohjausryhmä

Sisä-Suomen kalaleaderin Ohjausryhmä seuraa kehittämisstrategian toteuttamista ja toteutumista, arvioi valittujen toimintamallien ja -tapojen toimivuutta ja tarvittaessa ohjaa kalaleaderin toiminnan kurssia kehittämisstrategian ja sääntöjen mukaisesti. Ohjausryhmä laatii ja vahvistaa Sisä-Suomen kalaleaderin toimintasäännöt.

Ohjausryhmään kutsutaan toimialueen jokaisesta Leader-ryhmien (toimihenkilö-luottamushenkilö) toiminnanjohtajat ja/tai muu hallituksen nimeämä henkilö, ELY-keskuksen edustaja sekä kuntien puolesta maakuntaliittojen edustajat tai muut tehtävään valitut henkilöt. Ohjausryhmä voi kutsua asiantuntijoita.

Ohjausryhmän jäsenet

Päijänne-Leader ry

Kustaankuja 2
17200 Vääksy
toimisto(a)paijanne-leader.fi
etunimi.sukunimi(a)paijanne-leader.fi

Anu Taipale
toiminnanjohtaja
040 764 2462

Virpi Kallioinen
hankeneuvoja/talouspäällikkö
044 770 0174

Anna Koskinen
talouspäällikkö
044 771 4073

Tiina Västilä 
kyläaktivaattori
044 712 4208

Janne Ruokolainen
kalatalousaktivaattori
044 712 4209

Janne Niemimäki
kalatalouskoordinaattori
044 744 0396

Joonas Karhinen
yritysaktivaattori
044 767 1314

Liity jäseneksi »

Oletko kiinnostunut alueesi kehittämisestä, liity Päijänne-Leaderin jäseneksi!